Hofjazzband

een lekkere jazz/dixielandband uit de Hof van Twente

Gezocht: trombonist (m/v) voor de Hofjazzband

De Hofjazzband bestaat reeds ruim 40 jaar. Tot voor enkele jaren gingen we onder de naam Apollo's Dixieland Band 'het land in'. Oorspronkelijk bestond de band uit louter leden van de Muziekvereniging Apollo/Goor. De laatste twee decennia komen de muzikanten uit de gehele Hof van Twente. Bezetting: klarinet/leider: (Henk Bergevoet), trompet (Harry Masselink), saxofoon (Evert Heijmer), Piano (André Bomers, banjo/gitaar (Ron Heijer), drums (Freek Beld), contrabas (Henk Sprick) en last but not least onze zangeres (Tonny Nijland). In deze bezetting kan een trombonist niet gemist worden.

Helaas heeft de Hofjazzband kortgeleden afscheid moeten nemen van haar trombonist. Wij zoeken, bij voorkeur uit de Hof van Twente, een trombonist (m/v) die de uitdaging aandurft om onderdeel uit te gaan maken van de Hofjazzband. In principe repeteert de Hofjazzband op de eerste en de derde vrijdag van de maand bij Café Jachtlust aan de Markeloseweg te Goor. Verder verzorgen wij 8 tot 10 keer per jaar een optreden.

Ook zij die geen ervaring hebben met dixieland en goed in het gehoor liggende jazzy muziek zijn van harte welkom op onze repetities om eens kennis te maken met de bandleden en ons repertoire. Durf je de uitdaging aan, neem dan contact op met Harry Masselink tel. 0547-260955/06-31628215 of e-mail naar masjas52@gmail.com. Je kunt uiteraard ook contact zoeken met een van de andere bandleden. Nadere info ook via onze site www.hofjazzband.nl